fredag 3 april 2009

Mycket nu..

Det går lite trögt med bloggandet och kreativiteten för den delen, bloggande var nog inget för mig, inte just nu åtminstone, känns inte som jag har så mycket att säga. Men så är det också ganska mycket just nu, har fått lite andra perspektiv..

Bilden lånad från annegeddesbabypictures

Men jag fortsätter att läsa och kika in hos mina goa, kreativa, inspirerande, småtokiga;-) och "Lámourösa" favoritbloggare!

5 kommentarer:

  1. Tråkigt!!! Men du måste ju inte blogga varje dag eller ens varje vecka, kanske en gång i månaden passar dig bättre? :-) Tråkigt om du försvinner helt tycker jag. Jag gillar verkligen din stil och vill gärna se mer av det du hittar på i framtiden.

    Hoppas du stannar :-)

    Kram Tant Grön

    SvaraRadera
  2. Vad gullig du är!!!! Det är bara det att det inte är så aktuellt att hitta på något i hemmet nu när det är så många andra fokus, tänker mest praktiskt nu men jag lägger inte ner bloggen utan får se vad som händer. Tack för din kommentar, den värmde!

    Kram!

    SvaraRadera
  3. Jag lägger ner min blogg nu.... Så jag förstår dig; att du inte tycker att du har tid. Det är lite så för mig. Jag känner att jag inte har tid till bloggen och att det blir mycket sammsamma. Har haft blogg i ett och ett halvt år (om jag tar med tiden jag hade en öppen blogg) och nu känns det som det är dags att lägga ner. Kanske kommer jag tillbaka med öppen blogg framöver. Just nu vill jag bara vara utan.

    Tack för att jag fått lära känna dig litegrann. Lycka till vidare med livet!

    Kram Gry

    SvaraRadera
  4. Tråkigt, men jag förstår! Jag avvaktar lite med att lägga ner helt. Hoppas du kommer tillbaka igen, Tack själv för att jag fått lära känna dig lite och lycka till med allt vad du företar dig!

    Kram!

    SvaraRadera
  5. Har hittat på någonting annat... kolla in får du se ;-)

    Kram

    SvaraRadera