tisdag 26 maj 2009

Förvirrad..

Vet inte riktigt vad som händer med mig, har börjat bli lite pedant, längtar efter renhet och enkelhet, vila och lugn, längtar efter det vita svala tillsammans med silver! Vad är detta, jag som är röd och grön, guldig och rörig och lulllullig! Är det graviditeten eller är det utveckling? Eller en fas? Det är därför det är så svårt att blogga nu om inredning, är helt förvirrad!

Bild lånad av skönahem

4 kommentarer:

  1. Jag gissar på att det beror på graviditeten, herre gud! alla dessa hormoner i omlopp. ett under att man fungerar överhuvudtaget, hi, hi.

    SvaraRadera
  2. Hi hi, då blir jag kanske som vanligt efteråt då? Eller kanske hinner ändra mig fram och tillbaka några gånger innan dess! Nog bäst att inte göra alltför drastiska förändringar just nu!!

    SvaraRadera
  3. De gånger jag varit gravid (sju ggr faktiskt fast jag bara har fyra barn) har jag drabbats av rensnoja. Ibland har jag rensat sånt jag ångrat efteråt...
    Så det är säkert helt "normalt". Skulle nog inte göra några renoveringar om jag var du. Vänta tills amningen är över också för säkerhets skull. ;D En annan får tokryck en gågn imånaden. Då är jag beredd att tutta eld på allt eller nåt.

    SvaraRadera
  4. Puh känns skönt att veta att man inte är ensam! Tack för rådet, kände nog också att det var bäst att inte dra igång för stora projekt nu. Hoppas jag slipper känna så en gång i månaden sen, låter lite jobbigt:-o. Beklagar att alla graviditeter inte gått bra.. Kram!

    SvaraRadera