söndag 31 maj 2009

Tack:-)!

Ville bara tacka för alla kommentarer jag fått på sistone trots att jag inte är så flitig med inlägg. Varje dag jag loggat in har jag haft minst en "kommentar att granska". Jag blir sååå glad då:-)! Varje kommentar är guld värd, ni är guld värda!

2 kommentarer:

  1. Måste skratta av glädje när jag ser hur barnrummet ser ut. Det är ju precis som det ska vara!! Håller med Persilja. Jag har själv försökt att ha det fint i barnens rum, men ärligt talat..... vilket barn vill ha det perfekta miniatyrkopian av mammas dröm....Nej, det främjar inte kreativiteten och fantsin att få sitta ytterst på stolskanten och leka fint uppdukat inte. Det är jag övertygad om. Men jag efterlyser själv alltid lite mera ordning och reda. Man vill ju ha en viss balans, trots allt. Kanske är det bara till att inse att det inte blir balans i vårt tycke, utan att barnen har något sorts kreativt kaos. Jag märker ofta att jag tagit bort störande och konstigt stök, sen ropar barnen att "hjälp, vart har ..... tagit vägen". Då inser jag ju att jag förstört någonting viktigt genom att städa i stöket....

    Oj, det blev en lång utläggning, men det är en viktig fråga.

    Hoppas du haft en finfin morsdag och att solen lyser hos dig.

    kramar Gry

    SvaraRadera
  2. Jo kreativt kaos i all ära men det där kreativa kaoset är minsann smittsamt och sprider sig som en löpeld genom hela hemmet, vi är mest i vardagsrummet och det ligger tillsammans med dotterns rum så vardagsrummet, inte minst soffan och soffbordet svämmar oftast över av "kreativt kaos":-). När man då är en mamma med mellannamnet kreativt kaos så blir det nästan "Rent hem"- varning:-D! Men jag värdesätter det du säger och att man kanske förstör om man går in för mycket, trots allt är kreativiteten det viktigaste, jag måste bara bli bättre på att ha rätt stök i rätt rum kanske!

    Kramar!

    SvaraRadera