lördag 13 juni 2009

Äntligen hemma!

Finally!

Puh nu är hela sängen hemma, som lillsnuttan har längtat och frågat, hon är inte hemma nu så jag har skruvat ihop den, bäddat och ställt den på plats. Hon kommer nog bli jätteglad! Vet inte riktigt var den ska stå, fult med ett stort element sidan av men det är en rejäl bit säng, ville ha den ganska utdragen också så jag kan ligga och läsa saga med henne! Såå mysigt!

4 kommentarer:

  1. Tjuuuuuuusig!!!! Elementet stör inte mig, men du kan ju dra ut den en halv meter från fönstret om du vill och ställa ett sängbord eller en liten pall eller nåt på sidan. En sån där säng är ju så pampig att den gott kan stå fritt rakt ut från en vägg. Den ska liksom HA huvudrollen! Tänker också på små barnhuvuden som busar och slår sig i dumma hårda vassa elementet. Blir nyfiken på lite mer helhetsbild...:D
    Vad är det röda som står bredvid. Bokhylla? Skrivbord? Världskartetapeten är sååå snygg. Är den från Rusta???

    SvaraRadera
  2. Jo alltså det är bara det att rummet fortsätter på det hållet också, det är ett likadant fönster till plus en liten vägg, förstår när man inte ser helheten, har för stökigt för helhetsbilder:-D! Det röda är det där jätteskåpet som står i förgrunden på världskartebilderna, ett stort åbäke som jag både tycker om och är trött på. Sen har jag lånat ett gatt in till datorplats som eg är som gjort för en säng men jag måste först hitta annan datorplats. Ja det är den från Rusta som Tant Grön också har. Tack för input! Tycker du jag ska måla sängen vit?

    SvaraRadera
  3. Det DÄR känner jag igen! Att det inte går att ta helhetsbidler för stökets skull!!!!! :D Jo, om du ids, tycker jag du ska måla den vit eller en pastell...typ världskartegrön eller medelhavsblått. ;D

    SvaraRadera
  4. Ja jag har faktiskt tänkt måla den, tänkte också nej jag skiter i att den inte bevaras, det är vi som ska ha den:-)! Har funderat rosa eller vit men dina förslag lät ju intressanta!

    SvaraRadera