lördag 7 februari 2009

Förutbestämt?

Undrar om det var meningen att boken jag vann skulle vara hos mig hela tiden.. Kolla denna bild på en av mina köksstolar tillsammans med boken:

3 kommentarer:

  1. Nämen! Det VAR ju verkligen meningen att boken skulle till dig!!!! Så otroligt härliga köskstolar. Alla sneakspeaks du ger gör mig bara mer och mer sugen på ditt hem!!!!! Håller med om att hemmet du visade är toppen vackert. Jag försöker också få till sån där vacker sensuell stil men jag är också för spretig och har svårt att hålla stilen. Sen skulle inte jag själv passa in i hemmet i mins skrotkläder jag går och drar i hemma....;D

    SvaraRadera
  2. Vad kul att du blir mer sugen! Nej det har jag inte tänkt på, jag hade inte heller passat in, det är nog därför man har det hem man har, man kan inte fejka sånt tror jag, åtminstone inte så man mår bra.

    SvaraRadera
  3. Haha måste bara tillägga att jag själv märker hur torr jag låter, har lite svårt för att avväga när jag ska lägga in smileysar eller skriva ut i ord så blir det att jag inte gör något av delarna, men jag har faktiskt lite humor också..

    SvaraRadera