lördag 14 mars 2009

Ugglis Star hos Henriettaspyssel

Bara önskar att jag var lika kreativ och duktig som denna bloggerska, hon syr bla supercharmiga personliga tygugglor och nu kan man tävla om en av dessa skapelser! Kika in och titta på hennes verk och var med och tävla. Hon har även en webbutik där hon säljer sina fina saker! Denna underbara ugglan, Ugglis Star kan man vinna:

3 kommentarer:

  1. Tack för de fina kommentarerna hos mig! Väggfärgen i köket heter inget särskilt eftersom det är en NCS-blandning, men man kan ju kalla färgen för mentol :). Har tyvärr inte kvar NSC-koden, men jag kan nog ta reda på den... :)

    SvaraRadera
  2. Vilken sötnos! Den som bara kunde skapa.... Vill så gärna ha mera konstnärlig förmåga, men kan inte ens rita en streckgubbe :-( Kul att det finns många härliga bloggar som man kan drömma sig bort i.

    Kram

    SvaraRadera
  3. erry: Ok tack, hojtar till om jag bestämmer mig för den:)!

    BARAGRY: Ja den är ursöt! Kan du inte sy, sticka, virka eller så heller? Jag kan inget av delarna, men om jag skulle önska mig en talang vore det nog att kunna sy. Ja det finns SÅ många fina bloggar! Kul att ni hade en bra resa! Välkommen hem;-)!

    Kram!

    SvaraRadera