onsdag 25 mars 2009

Wow!


Såg ni Roomservice ikväll? Kocken Melker Andersson var med Johnny och Mattias och inredde ett kök, det är nog det vackraste kök jag någonsin sett! Vilken talang av någon som har en helt annan profession! Allt har dom tänkt på, materialvalen, kompositionen, de inbyggda hyllorna med speglar bakom, tapeten, ljuskronorna, småattiraljerna, blommorna, allt, allt. Jag är jätteimponerad och sååå kär i detta varma, ombonade, lyxiga kök!

6 kommentarer:

  1. Ja vist är det snyggt, har inte set programmet, men tyckar om hvad jag ser.....

    SvaraRadera
  2. Såg också programmet och tycker det är kul med lite annorlunda val. Heja för det! Blev också imponerad av Melker. Verkade kolugn genom hela projektet. Sen har han ju sett en hel del kök....

    Kul att du visar lite livstecken, var ett tag sen nu ;-)

    Ha en skön helg!

    Kram Gry

    SvaraRadera
  3. Ja det händer så otroligt mycket nu, kanske berättar om det sen i bloggen men vet inte hur personlig jag vill bli. Har fått lite andra perspektiv och det är så många olika fokus att jag inte kan fokusera på något..

    Hoppas du mår bra!

    Skön helg tillbaks:-)!

    Kram!

    SvaraRadera
  4. Jag GER dig gärna en bit! Hur mycket kan du behöva? Jag har ju en rulle som borde varit 10 meter. (Är inte alla det?) och har kanske använt typ 2 meter max. Ska kanske göra en lapptäcksvägg på lilltoa så kan tänkas behöva max 2 meter till. Så då finns det ju några meter kvar! Ger dig jättegärna!!!

    SvaraRadera
  5. Åhh vad gullig du är! Tänkte tapetsera i köket med min älskade tapet, jag behöver helst 2 våder men annars 1 och så får jag pussla ihop spillbitar:-D! Provade tejpa upp lite olika tapeter o papper och så men kändes lite för rörigt i köket där det inte är så mkt vägg. Men en lapptapetsvägg SKA jag också ha någonstans!

    SvaraRadera
  6. Hej!

    Ja det köket var ju heeeelt fantastisk, det gjorde mig lite sugen på att öppna upp för ett stooort kök här hemma, men nej, jag gillar mitt lilla kök och jag gillar att det är ett kök, ett vardagsrum och en hall och inte ett enda stort rum. Jag har bott med båda, så jag vet att jag trivs bäst när rummen håller sig för sig själv, gillar att kunna stänga av avdelningarna så att säga, hi, hi. Men tjusigt var det.

    SvaraRadera